شرکت گوگل برنامه جديدي را براي ميراث ديجيتال کاربران اش ارائه داد.
در برنامه جديد که «مديريت حساب کاربري غيرفعال» نام گرفته است 
 کاربران ميتوانند تصميم بگيرند در صورتي که به مدت سه، شش يا 9 ماه و بيشتر وارد حساب‌شان نشوند، کُل اطلاعات‌شان پاک شود يا اينکه، به تشخيص خودشان، داده‌هاي اطلاعاتي به صورت کامل يا گزينشي (باز هم با نظر خود کاربر) براي شخصي به انتخاب وي ارسال شود !